Voor alle grondwerken in regio West Vlaanderen

Grondwerken en graafwerken nodig in West Vlaanderen? Damman bvba in Tielt is uw aannemer. Grondwerken zijn vaak de start van alle bouwwerken en zijn de basis van elk geslaagd project. Wij kunnen alle soorten grondwerken uitvoeren voor zowel particulieren, aannemers als industrie. Altijd in samenspraak met u voeren wij vlot, met kwaliteitsvolle producten, prijsbewust de werken uit zoals u het wil. We bieden u een totaaloplossing. Van het bouwrijp maken van terreinen, funderingswerken, tuinvijvers, zwembaden, parkings. Ook het verwijderen van beplanting, ontbossing behoort tot onze activiteiten.

Grondwerken is feitelijk een verzamelnaam voor alle klussen die ervoor zorgen dat het bouwen of plaatsen van een gebouw, tuin, of parkeerterrein mogelijk is. Onze grondwerken in regio West Vlaanderen zijn vaak voorbereidende werken. Werkzaamheden waar u in dit geval dan aan moet denken zijn het graven van kelders, grondverzet, putboringen en het leggen van funderingen. Andere grondwerken zijn grondverzet, het egaal maken van een terrein en funderingswerken.

Wanneer u een nieuwbouw woning laat bouwen, een aanbouw laat plaatsen of uw woning laat renoveren, dan zult u de hulp nodig hebben van een grondwerken expert. Een zogeheten grondwerker kan u van dienst zijn bij het verzorgen van grondverzet, het plaatsen van sierbestrating, en de zorg voor rioleringswerken.

Onze graafwerken in de regio West Vlaanderen zijn weer wat anders dan grondwerken, al liggen de werkzaamheden wel dicht bij elkaar. Onder de term graafwerken vallen bijvoorbeeld klussen als het uitgraven van bouwputten, regenputten en zwembaden, het vrijmaken van waterlopen, en het plaatsen van septische putten.

Naast het grote graafwerk zoals het grondverzet en de nivellerings werken zijn er ook diverse kleine graafwerken die wij voor u uit kunnen voeren. Bij klein grondwerk kunt u onder andere denken aan klussen als het uitgraven en kuisen van zwembaden, het verwijderen van boomwortels, en het ploegen van braakliggende grond.

Het is niet eenvoudig om een exacte prijs te noemen voor grondwerken. De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Zo is de grootte van de werken één van de grootste factoren die van invloed zijn op de kostprijs, maar ook de afvoer van de grond en de transport- en verwerkingskosten van de afgevoerde aarde. Komen we allemaal puin tegen tijdens het afgraven van een bouwput? Dan wordt de totaalprijs hoger door het scheiden van het afval.


Wij brengen graag een vrijblijvend plaatsbezoek voor offerte op maat. Meer weten? Contacteer ons