top of page
LOGO
RONDJES GRONDWERKEN

Voor alle grondwerken in regio West Vlaanderen

Grondwerken nodig in West Vlaanderen? Damman bvba in Tielt is uw aannemer. Grondwerken zijn vaak de start van alle bouwwerken en zijn de basis van elk geslaagd project. Wij kunnen alle soorten grondwerken uitvoeren voor zowel particulieren, aannemers als industrie. Altijd in samenspraak met u voeren wij vlot en met kwaliteitsvolle producten de werken uit zoals u het wil.

Uw specialist in Grondverzet

Grondwerken is feitelijk een verzamelnaam voor alle fases die ervoor zorgen dat het bouwen of plaatsen van een gebouw, tuin, of parkeerterrein mogelijk is. De grondwerken zijn vaak voorbereidende werken. Werkzaamheden waar u in dit geval dan aan moet denken zijn het graven van kelders, grondverzet, putboringen en het leggen van funderingen. Andere grondwerken zijn grondverzet, het egaal maken van een terrein en funderingswerken.

Met ons modern en hoogtechnologisch machinepark en ons dynamisch team staan wij in voor:

  • Het plaatsen van citernes en septische putten, rioleringswerken

  • Nivelleren op gps gestuurde machines (op de millimeter nauwkeurig)

  • Het afgraven en verharden van uw terrein

  • Het delven van kelders, mestkelders,vijvers,…

  • Plaatsen van keerwanden

  • Aanleg parkings


Wanneer u een nieuwbouw woning laat bouwen, een aanbouw laat plaatsen of uw woning laat renoveren, dan zult u de hulp nodig hebben van een grondwerken expert. Een zogeheten grondwerker kan u van dienst zijn bij het verzorgen van grondverzet, het plaatsen van sierbestrating, en de zorg voor rioleringswerken.

Kosten van Grondwerken

Het is niet eenvoudig om een exacte prijs te noemen voor grondwerken. De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Zo is de grootte van de werken één van de grootste factoren die van invloed zijn op de kostprijs, maar ook de afvoer van de grond en de transport- en verwerkingskosten van de afgevoerde aarde. Komen we allemaal puin tegen tijdens het afgraven van een bouwput? Dan wordt de totaalprijs hoger door het scheiden van het afval.


Wij brengen graag een vrijblijvend plaatsbezoek voor offerte op maat. Meer weten? Contacteer ons

Collage
IMG_5758.jpg
IMG_6014.JPG
bottom of page