Uw aannemer voor alle afbraakwerken in regio Tielt

Damman bvba in Tielt, West-Vlaanderen is uw aannemer voor afbraakwerken en sloopwerken. U kan bij ons terecht voor zowel manuele sloopwerken, slopingswerken voor renovatiewerken en ontmantelen van gebouwen of appartementen. Ook helpen wij u graag verder voor het slopen van alle metaalconstructies, industriële gebouwen, binnenontmanteling, binnensloopwerken en het ontruimen van hallen, loodsen, magazijnen. Ook voor kleinere realisaties, zoals het afbreken van een garage, achterbouw, duiventil e.d. kan u zeker ook bij ons terecht.


UITGEBREID MACHINEPARK


Ons uitgebreid machinepark bestaat o.a. uit breekhamers, hydraulische sloophamers, sorteergrijpers, sloopscharen en andere hulpstukken. We hanteren de nieuwste technieken waardoor we uw sloopwerken snel, veilig en op de meest efficiënte manier kunnen uitvoeren. Zo kan u snel naar de volgende fase in uw bouwproject.

VERANTWOORDE RECYCLING


Als verantwoord deconstructie aannemer voeren wij al onze afbraakwerken met de grootste aandacht voor veiligheid uit. Alles wat geen steen is wordt omzichtig verwijderd: PVC, hout, glas, isolatie enz. Deze materialen worden met zorg gesorteerd en afgevoerd naar erkende verwerkingscentra. We recycleren zoveel mogelijk en op een ecologisch verantwoorde manier. Dat werkt kostenbesparend voor u en is beter voor het milieu en voor onze generaties van morgen.

AFBRAAKWERKEN MET KENNIS VAN ZAKEN


Onze werken worden altijd met zorg uitgevoerd en met speciale aandacht voor milieu en veiligheid. Hierdoor en mede dankzij onze jarenlange ervaring, garanderen wij u de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij kiezen steevast voor een selectieve aanpak. Eerst bekijken we samen naar uw wensen, de gestelde eisen en de omstandigheden rond uw sloopproject. Daarna lijsten we de vereiste werkzaamheden op en overlopen we onze aanpak. U krijgt advies op maat, een heldere planning en een heldere prijsopgave. Zo weet u perfect wat u mag verwachten, zowel voor als tijdens de afbraakwerken.