Onze betoncentrale in Tielt, West Vlaanderen

U zoekt een betoncentrale in de buurt? Dankzij de ligging van onze betoncentrale tussen de N37 en N35, zijn wij gemakkelijk te bereiken in de regio West Vlaanderen. Afhalen is mogelijk vanaf een minimumhoeveelheid van 0,25m³. We zijn geopend op weekdagen van 06u30 tot 18u00. Zaterdag zijn we geopend van 06u30 to 10u30. Wij geven u graag advies aangaande de beste keuze voor het plaatsen van uw soort materialen. Wij bieden:

  • Korte wacht- en laadtijden
  • Ruime openingsuren
  • Voordelige m³ prijzen
  • Afhaalmogelijkheid vanaf 0,25 m³
  • Een kwalitatieve en vriendelijke dienstverlening
  • Grote capaciteit voor bestellen van beton


UITGEBREID AANBOD DROGE BETON EN STORTBETON


U kan bij ons terecht voor samenstellingen met verschillende types cement, zand en granulaten en voor specifieke producten. Wij leveren o.a.:


Mager beton
Mager beton wordt gebruikt voor onderfundering, balken, sokkels, platteaus, stutmateriaal voor borduren, of voor het inbetonneren van palen en hekkens. Wij leveren droge beton in diverse samenstellingen.


Stortklaar beton
Onze vakmensen zorgen voor alle stortbeton, beton met geëxpandeerde kleikorrels, alle gestabiliseerd zand, wegenisbeton, zelfverdichtend en zelfnivellerend beton, natte spuitbeton,… en de kwaliteit ? Die gaat samen met het aanbod mee de hoogte in.

BETON BESTELLEN IN TIELT, WEST VLAANDEREN

Beton in bulk nodig? Reken uit hoeveel beton u nodig hebt, bel 051688540 en wij maken de gewenste hoeveelheid klaar. Wilt u direct bestellen? Vul dan ons online formulier in. U ontvangt snel een prijsofferte met levermogelijkheden.

Routebeschrijving

Meer weten over onze betoncentrale in Tielt? Contacteer ons voor beton in de regio West Vlaanderen: Ruiselede, Wingene, Lichtevelde, Hooglede, Staden, Roeselare, Ledegem, Izegem, Wielsbeke, Dentergem, Ingelmunster, Meulebeke, Ardooie, Pittem, Moorslede, etc.