Voor alle graafwerken in regio West Vlaanderen

Graafwerken nodig in West Vlaanderen? Damman bvba in Tielt is uw aannemer. 

Graafwerken zijn wat anders dan grondwerken, al liggen de werkzaamheden wel dicht bij elkaar. Onder de term graafwerken vallen bijvoorbeeld klussen als het uitgraven van bouwputten, regenputten en zwembaden, het vrijmaken van waterlopen, en het plaatsen van septische putten.

Grote en Kleine Graafwerken 

Naast het grote graafwerk zoals het grondverzet en de nivellerings werken zijn er ook diverse kleine graafwerken die wij voor u uit kunnen voeren. Bij klein grondwerk kunt u onder andere denken aan klussen als het uitgraven en kuisen van zwembaden, het verwijderen van boomwortels, en het ploegen van braakliggende grond.

Kosten van Graafwerken 

Het is niet eenvoudig om een exacte prijs te noemen voor graafwerken. De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Zo is de grootte van de werken één van de grootste factoren die van invloed zijn op de kostprijs, maar ook de afvoer van de grond en de transport- en verwerkingskosten van de afgevoerde aarde. Komen we allemaal puin tegen tijdens het afgraven van een bouwput? Dan wordt de totaalprijs hoger door het scheiden van het afval.

Wij brengen graag een vrijblijvend plaatsbezoek voor offerte op maat. Meer weten? Contacteer ons